Bli medlem

Vi välkomnar nya medlemmar i mån av plats. Det finns tre olika medlemskap: segling, kajak och verkstad. För alla gäller att komma överens med ansvariga styrelsemedlemmar om det finns plats. Alla medlemskap är individuella, och vi tillämpar en båt per medlem. För medlemskap: kontakta någon i styrelsen för att ta reda på hur tillgången på plats är för laserseglare respektive paddlare. Därefter får du betala avgifterna och komma överens med styrelsen om hur du får tillgång till nyckel och plats. Du måste också underteckna en medlemskapsförsäkran.

Kappsegling

I HKK seglar vi Laser och vänder oss främst till aktiva kappseglare eller till dig som vill börja kappsegla. Plats på bryggorna är endast för aktiva kappseglare. Kontakta segling@huvudstakk.se för frågor. Vi har en lånekajak för att testa på segling som kan hyras av medlemmar.

Kajak

Just nu har vi inga organiserade aktiviteter för paddlare, men medlemmar välkomnas i mån av plats i våra kajakskjul. Vi tar emot båda K1 och K2, men inte kanadensare, stand-up paddle och andra båttyper som inte enkelt ryms i ställningarna. Vi har några lånekajaker som kan hyras av medlemmar. För närvarande är våra skjul helt belagda, men fråga kajak@huvudstakk.se om en plats i kölistan.

Verkstad

HKK:s båtbyggarverksta är något unikt med tillgång till fin, uppvärmd lokal, maskiner och verktyg och inte minst duktiga handledare (HKK-medlemmar). Nu välkomnar vi nya projekt, renoveringar och nybyggen, kontakta verkstad@huvudstakk.se. Du som är medlem kan nyttja verkstan för översyn av din kajak eller Laser. Vi tar ut en verkstadsavgift om du använder verkstan regelbundet, samt en avgift per kvadratmeter för byggen som upptar yta under längre tid.

Medlemsavgifter

SeniorJunior (t.o.m. 19 år)
Inträdesavgift (engångsavgift)5000
Nyckelavgift (engångsavgift)200100
Årsavgift medlem300150
Platsavgift800400
Skåpavgift200100
Verkstadsavgift500250

Köplatser

Vi har separata köer för segling@huvudstakk.se, kajak@huvudstakk.se samt verkstad@huvudstakk.se. Vi tar inte ut någon avgift för att stå i kö. Platser på bryggorna och i kajakskjulen går till kölistan, så befintliga medlemmar som önskar plats behöver också anmäla sitt intresse till respektiva ansvarig, det finns ingen intern kö.